Adviespartners

Onderstaande organisaties werken met het OK model. Zij adviseren op basis van het model bedrijven over integraal denken en meervoudige waarde toevoeging. Regelmatig komen we bij elkaar om nieuwe trends te bespreken en verbeteringen in het OK model en de adviesaanpakken door te voeren.

Wilt u met uw organisatie ook participeren? Neem dan contact met ons op.

KplusV – Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen. Wij richten ons op een aantal belangrijke thema’s in de samenleving zoals Duurzame economie en leefomgeving, Ondernemen, innoveren en groeien en Transformeren van organisaties.

Promista – Wij adviseren en begeleiden organisaties met Portfolio- en projectmanagementvraagstukken en doen dit door inzet van onze medewerkers, onze kennis en informatievoorziening.

De Project Academie lost problemen op van project-, portfolio- en programmamanagers. Zij zet een venster op specialisten die zich richten op uw vragen en bieden concrete ondersteuning op deze drie gebieden. Of u nu opdrachtgever, project- of programmamanager of projectondersteuner bent, wij hebben specialisten die op maat en in samenwerking met u, antwoorden geven op uw vraagstukken. Dit kan in de vorm van training, coaching, begeleiding en advies.

Tarmo is een MVO gespecialiseerde onderneming op meervoudige waarden voor bedrijven en bedrijventerreinen en ondersteunt onder andere energietransitie processen.

HAN – Wil jij duurzaamheidsvraagstukken effectief bij de kop pakken? Met de HAN Master Circulaire Economie word je een professional die mensen en processen op het juiste spoor zet: op weg naar een circulaire economie, met respect voor mens en natuur. Je wordt opgeleid tot ‘change agent’: een veranderaar die de transitie naar de circulaire economie helpt versnellen.

Duurzaam4Life helpt mens en organisatie fit te zijn voor de toekomst. Dit door duurzaamheid resultaatgericht en met boerenverstand in de praktijk te brengen. Realistische duurzaamheid, vanuit visie en dromen wat je wilt, naar de realiteit door te kiezen wat je kunt. Verankering in het DNA van de organisatie zorgt ervoor dat duurzaamheid vanzelfsprekend wordt en maakt het ook gewoon tot business!

Menu