Associatie partners

Wilt u met uw organisatie ook participeren? Neem dan contact met ons op.

Nieuwe sleuteltechnologieën zullen steeds meer impact krijgen op de ondernemer. Afwachten is geen optie meer. Ondernemers willen altijd maximaal rendement halen uit de nieuwste ontwikkelingen. Het Platform Economie & Ruimte biedt de mogelijkheid om dit samen te doen. Omdat we dit samen sneller slimmer kunnen doen. Beleef het zelf en leer van de E&R projecten.

Kiemt versnelt de energietransitie, de transitie naar de circulaire economie en bevordert het innovatieve ondernemersklimaat. Zo dragen wij bij aan een duurzame woon- en leefomgeving. Wij faciliteren ondersteunen en adviseren ons netwerk van ondernemingen, overheid, onderwijs- en onderzoeksinstellingen bij complexe vraagstukken.

IXIA smart insights heeft als missie om jouw bedrijf inzicht te geven in de actuele status van Smart Industry & Sustainability toepassingen en daarmee handvatten aan te reiken voor de meest geschikte vervolgstappen. Dat inzicht krijg je door het in kaart brengen van het volwassenheidsniveau (maturity level) dat bepaald wordt aan de hand van de systematische analyse van de meest relevante bedrijfsprocessen en competenties.

Menu