Op donderdag 21 februari 2019 is voor u dé gelegenheid om meer te weten te komen over toekomstbestendigheid in de nieuwe circulaire economie. Het symposium wordt georganiseerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Noordhoff Uitgevers.

Toekomstbestendigheid staat centraal tijdens het symposium Niets is waarde(n)vrij op donderdag 21 februari 2019. Toekomstbestendigheid is van belang voor opleidingsinstituten die jonge mensen opleiden naar een nieuwe circulaire economie, voor overheidsorganisaties om deze ontwikkeling te stimuleren en voor ondernemers om vorm te kunnen geven aan meervoudige waardecreatie.

Tijdens dit symposium krijgen bezoekers inzicht in de balans tussen de zes waarde-soorten zoals deze voorgesteld worden in de benadering van het International Integrated Reporting Council (IIRC) door middel van de OK! methode. ‘’Het levert hopelijk een bijdrage om mensen werkzaam in het MKB bewust te maken van de transitietijd waarin we zitten en zal hen verleiden om een nieuwe economische toekomst mee te helpen vormgeven’’ aldus Prof. Dr. J. Jonker, Hoogleraar Strategie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Donderdag 21 februari is voor u dé gelegenheid om meer te weten te komen over toekomstbestendigheid in de nieuwe circulaire economie en de OK! methode.

Keynote sprekers verzorgen lezingen die wijzen op de betekenis van circulaire economie voor uw onderneming, studenten en de regio. Daarnaast kunt u in de middag workshops volgen verzorgd door deskundigen op dit gebied. In deze workshops maakt u kennis met de beschikbare instrumenten die u nu al kunt toepassen!

Locatie:

Datum: 21 februari 2019
Tijd: 10.45 – 16.45 uur
Locatie: HAN Arnhem, Ruitenberglaan 31
Ruimte: Auditorium (derde verdieping)

Aanmelden en inzage in de planning is mogelijk via de website van de Hogeschool Arnhem & Nijmegen.

Menu