Webinar Lindus ondernemersvereniging: Toekomstbestendig Ondernemen met OK!

  1. Home
  2. Blog & nieuws
  3. Webinar Lindus ondernemersvereniging: Toekomstbestendig Ondernemen met OK!

Jan Bouwman van Holland Pharma

Maak kennis met Jan Bouwman, Algemeen Directeur van Holland Pharma. Hij besloot dit jaar om een tweede OK! adviestraject te starten – dit keer voor het managementteam én alle teamleiders. Jan: “Het is fijn dat je allemaal dezelfde taal leert spreken”.

Webinar Toekomstbestendig Ondernemen met OK! – YouTube

“We zien eigenlijk gewoon dat het landschap heel snel veranderd. We kregen Corona er nog bij en dan zie je toch wel dat je eigenlijk moet bewegen om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst.”

“Wat deed een werknemer op de werkvloer en hoe gaan we met iets om. Het is heel belangrijk om die mensen mee te nemen naar de verandering waar je naartoe beweegt.”

“Het is een hele uitgebreide questionnaire die je krijgt. Je moet heel veel vragen beantwoorden. Ook heel specifiek. Je kan ook bijna niks vergeten zeg ik dan en dat is eigenlijk wel fijn aan de methode, want als je dat niet gebruikt – de methodiek – dan vergeet je soms aspecten. Die beantwoord je niet, maar dan heb je er ook niet over nagedacht. Dat hebben we dan van Rob Westerdijk geleerd”.

Benieuwd naar het hele verhaal? Tijdens de webinar Toekomstbestendig Ondernemen met OK! op 30 maart 2021 vertelde Jan over zijn ervaring met het OK! adviestraject, georganiseerd door Lindus. Klik hieronder om het webinar te bekijken.

Lees hier al onze artikelen over toekomstbestendig ondernemen met OK!

Auteurs: Rob Westerdijk en Roel Riepma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu